logo
CZ EN

Můj profil











 

Žádost o členství

PANORAMA HOTEL PRAGUE

Přejete-li se stát členy našeho korporátního klubu a využívat bonusový systém, on-line rezervační formulář a mnoho jiných užitečných funkcí, prosím vyplňte následující údaje a my se Vám brzy sami ozveme.


Titul
Jméno*
Příjmení*
 
Společnost
Adresa
Město
PSČ
 
Telefon*
Fax
Email
 
Poznámka
KULINÁŘSKÉ HRÁTKY ZÁPAD SLUNCE V KARIBIKU NA SUSHI S HŮLKAMI TALÍŘE CELEBRIT Z PETROVÝCH OSTROVŮ
KULINÁŘSKÉ HRÁTKY
V CORINTHII

Je vaření Vaším koníčkem a rádi byste se dozvěděli více od profesionálů?

Přijďte nahlédnout pod pokličku šéfkuchaři Romanovi Dolejšovi a jeho týmu, kteří Vám ukáží své triky při přípravě pokrmů a obohatí Vaše znalosti....

Během tématických večerů se naučíte jak připravit 4-chodové menu různých kuchyní z celého světa, které Vám v zápětí bude naservírováno. Přijďte si užít gurmánské večery doplněné řízenou ochutnávkou vín, kterou Vás provede hotelový sommeliér Zdeňka Moravcová.

Hrajte si s námi na 24. patře
v prostorách Business Lounge.

Září
To nejlepší z Corinthie
Říjen
Cesta za chutěmi Česka
Listopad
Delikatesy z Bermudského trojúhelníku
Prosinec
Splněný čokoládový sen
Leden
Západ slunce v Karibiku
Únor
Na sushi s hůlkami
Březen
Talíře celebrit z Petrových ostrovů
Duben
Rikšou za chutěmi Asie
Květen
To nejlepší z grilu

Cena 1.990,- CZK za osobu

Pro více informací prosím kontaktujte F&B
kancelář na cuisine.prague@corinthia.com
nebo volejte +420 261 191 103.

 

ZÁPAD SLUNCE V KARIBIKU

středa 16. ledna 2013
18:00 - 21:00 hod. v Business Lounge, 24. patro

Tataráček ze žlutoploutvého tuňáka

Sauvignon Blanc Heritiere, Laurent Miquel, Languedoc

Kokosové krevety se sladkým ananasem

Anakena Sauvignon Blanc, Chile

Mořský ďas v pancettovém kabátku, šalvějové rizoto

Chablis, Christian Moreau Pere at Fils, Bourgogne

Mražený limetkový dort

Ryzlink Vlašský, Sedlec u Mikulova, Ice Wine, Moravia

Cena 1.990,- CZK za osobu

Pro více informací nás prosím kontaktujte na cuisine.prague@corinthia.com nebo volejte +420 261 191 103.

NA SUSHI S HŮLKAMI

středa 20. února 2013
18:00 - 21:00 hod. v Business Lounge, 24. patro

Miso polévka s Udon nudlemi

Billecart Salmon Brut Reserve

Sushi bar
ochutnávka Maki, Nigiri, Sashimi a kalifonské rolky

Smažený ananas s domácím sorbetem

Rhine Riesling, Late Harvest, Mikrosvin, Mikulov, Moravia

Cena 1.990,- CZK za osobu

Pro více informací nás prosím kontaktujte na cuisine.prague@corinthia.com nebo volejte +420 261 191 103.

TALÍŘE CELEBRIT Z PETROVÝCH OSTROVŮ

středa 20. března 2013
18:00 - 21:00 hod. v Business Lounge, 24. patro

Studená banánovo-kokosová polévka

Chardonnay Langhe, Giuseppe Cortese, Piemont, Italy

Krabí won tony se sýrem Chavroux

Chardonnay Langhe, Giuseppe Cortese, Piemont, Italy

Vepřové medajlonky s krémovým pórkovo-bramborovým ragú

Beaujolais Cuvee Traditionnelle, Domaine de Vissoux

Čokoládový lava dortík se zázvorem

Banyuls

Cena 1.990,- CZK za osobu

Pro více informací nás prosím kontaktujte na cuisine.prague@corinthia.com nebo volejte +420 261 191 103.